--5-- SUNNY BEACH - ROYAL TRIP S.R.L.



sambata, 04 Mai 2024 · 15:26           Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
ROYAL TRIP S.R.L.

Statiuni litoral
SUNNY BEACH


Statiunea Sunny Beach (Slanchev Bryag) este cea mai mare si mai moderna statiune de pe litoralul bulgaresc, avand aproximativ 120 de hoteluri si vile si doua camping-uri.
Sunny Beach este construita la 30 km nord de Burgas si langa Nessebar. Din Bucuresti, drumul pana aici poate fi facut in 5 - 6 ore, dar merita deranjul, deoarece este o statiune cu adevarat deosebita, care poate oferi servicii complete de cazare, masa si distractie.
Ofertele de cazare sunt diverse, existand mai multe hoteluri de cinci si patru stele, dar si de trei si doua. Multe dintre ele sunt renovate si au piscine pentru adulti si copii, Centre SPA, parcari, restaurante, terenuri de sport, sali de conferinte, baruri si magazine. Exista si doua camping-uri - Emona si Slanchev Bryag, dar si cateva bungalouri. Intre hoteluri spatiul verde este frumos amenajat cu flori, palmieri si alei.
Plaja din Sunny Beach este recunoscuta pentru curatenie si calitatea nisipului, fiind decorata in 1996 cu „Blue Flag”. Are o lungime de aproximativ 9 km, cam atat cat are si plaja din Mamaia. Este insa mai ingusta (30-40 de metri) si deci mai aglomerata in unele perioade, Mamaia avand doar jumatate din numarul de hoteluri ale Sunny Beach. Din aceasta cauza multi turisti aleg sa stea la soare pe marginea piscinelor care sunt in numar mare.
Sunny Beach este o statiune vesela si dornica sa ii faca pe turisti sa se simta bina si sa se distreze. Are amenajat un parc acvatic, terenuri de tenis si fotbal, teren de mini-golf, numeroase locuri de joaca pentru copii. Dupa o zi petrecuta la soare, seara puteti petrece in una dintre numeroasele discoteci sau cluburi deschise pana in zori. Sunt deschise multe restaurante si terase care servesc mancaruri traditionale sau cu specific international.
Pentru cumparaturi, sunt deschise cateva centre comerciale unde veti gasi suveniruri tematice, haine, incaltaminte, cosmetice sau mancare. 
Sunt deschise mai multe centre de inchiriere echipament pentru diverse sporturi pe apa, ca surfing, yacht-ing, scufundari sau wind-surf-ing.
Din Sunny Beach se pot face excursii in Nessebar, unde se poate vizita frumosul oras antic.


 





Statiuni litoral
NESSEBAR
SUNNY BEACH
OBZOR
VARNA
ST.CONSTANTIN
NISIPURILE DE AUR
ALBENA
BALCHIC

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X