--5-- ALBENA - ROYAL TRIP S.R.L.



sambata, 04 Mai 2024 · 12:10           Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
ROYAL TRIP S.R.L.

Statiuni litoral
ALBENA


ALBENA este una dintre cele mai cunoscute statiuni ale litoralului bulgaresc, fiind o statiune mare, cu peste 30 de hoteluri si o plaja care se intinde pe 5 km. Statiunea se afla la 30 km de Varna, unde se afla si un aeroport international, si la 13 km de orasul Balchik. 
Albena se aseamana intr-o anumita masura cu unele statiuni de pe litoralul nostru, prin amplasarea hotelurilor aproape de plaja, prin latimea plajei si finetea nisipului. 
Statiunea se afla situata intre mare si padure, fiind situata in rezervatia naturala Baltata, astfel incat hotelurile ofera o priveliste frumoasa indiferent de pozitionarea lor. Hotelurile sunt in general constructii vechi, insa majoritatea sunt renovate. Au intre doua si cinci stele, unele dintre ele avand piscina, terenuri de sport sau locuri de joaca pentru copii. O parte dintre hoteluri practica turism in sistem all inclusive, cuprinzand cazare, masa bufet suedez si bauturi locale.
Conditiile de cazare sunt bune la hotelurile de patru si cinci stele si decente la cele de doua si trei stele.
Albena este o statiune care functioneaza din mai pana in octombrie, cu toate ca unele hoteluri sunt deschise tot timpul anului. Este o statiune mai linistita, ideala pentru familiile cu copii.
Pentru petrecerea timpului liber, exista in statiune 13 terenuri de tenis, 7 terenuri de fotbal, piste de bowling, un club de echitatie, mai multe piscine, sali de sport, disoteci si cluburi. Restaurantele au meniuri in limba romana si servesc preparate din peste sau apartinand bucatariei internationale.

 

 




Statiuni litoral
NESSEBAR
SUNNY BEACH
OBZOR
VARNA
ST.CONSTANTIN
NISIPURILE DE AUR
ALBENA
BALCHIC

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X