--5-- NISIPURILE DE AUR - ROYAL TRIP S.R.L.



sambata, 04 Mai 2024 · 15:49           Login  ·  Inregistrare
Home                 Contact
ROYAL TRIP S.R.L.

Statiuni litoral
NISIPURILE DE AUR

Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este una din cele mai mari si mai cunoscute statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor.
Situata la 13 km de Albena si la 17 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padurea ce face parte din parcul national cu acelasi nume. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra.
Nisipurile de Aur este o statiune deschisa din mai pana in octombrie dar are si cateva hoteluri care sunt deschise tot timpul anului, statiunea fiind foarte aproape de orasul Varna.
Posibilitatile de cazare in statiune sunt multiple, fiind inregistrate peste 70 de hoteluri si vile, unele dintre ele constructii noi sau renovate. Constructiile sunt impunatoare sunt doatate cu numeroase facilitati pentru relexarea si distractia turistilor: locuri de joaca pentru copii, restaurante, terase, baruri, sali de fitness, terenuri de sport, spatii de relaxare SPA. Deoarece plaja este destul de mica comparativ cu numarul unitatilor de cazare, majoritatea hotelurilor au amenajate piscine pentru adulti si copii. Conditiile din hotelurile de patru si cinci stele sunt in general foarte bune, iar cele din hotelurile de doua si trei stele sunt decente. Marea majoritate practica turismul in sistem All inclusive, care inseamna servicii de cazare, masa bufet suedez si bauturi autohtone. Acest sistem a ajuns simbolul turismului bulgar fiind foarte apreciat de vecinii romani si nu numai, turisti din tari precum Germania, Polonia, Anglia, Rusia, Norvegia si Suedia populeaza statiunile an de an.

Statiunea Nisipurile de Aur este recomandata atat familiilor cu copii, cat si tinerilor care gasesc aici numeroase posibilitati de distractie: baruri, discoteci si cluburi moderne. Pentru cei care doresc sa practice sport, exista mai multe terenuri de tenis in aer liber sau acoperite, terenuri de fotbal, un club de echitatie. Una dintre atractiile statiunii Nisipurile de Aur este Aquapolis, un parc de distractii acvatic, fiind primul de acest gen din Bulgaria, ce se afla la iesirea din statiune inspre Constantin si Elena.

Pentru cumparaturi, de-a lungul statiunii sunt deschise mai multe magazine cu suveniruri, haine si incaltaminte. 

Restaurantele din Nisipurile de Aur au meniuri in limba romana si servesc preparate traditionale bulgaresti sau apartinand bucatariei internationale. Exista si restaurante cu preparate pescaresti sau orientale. Daca doriti sa serviti doar o gustare, pe faleza sunt numeroase fast-food-uri, pizzerii, terase cu autoservire, cofetarii si baruri. 
In statiune functioneaza si un cinematograf in aer liber, o gradina de vara, mai multe cazino-uri, precum si cluburi de noapte foarte cunoscute.

 

 

 





Statiuni litoral
NESSEBAR
SUNNY BEACH
OBZOR
VARNA
ST.CONSTANTIN
NISIPURILE DE AUR
ALBENA
BALCHIC

Cosul de cumparaturi
Este gol.


Distribuie


powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro


X